Vacatures

COEBERGH ZOEKT COLLEGA'S.

Een unieke stijl

OFFICE MANAGER
Vanaf 24 uur per week

Over ons: Liefde voor het vak
Bij Coebergh werken bevlogen mensen met liefde voor het communicatievak. Die het in hun DNA hebben om er vol voor te gaan; die extra meters maken als dat nodig is. Met Madame Clicquot, de grondlegger van het champagnemerk waar Coebergh sinds 2004 voor werkt, deelt het bureau het streven naar ‘une seule qualité: la toute première!’

Wie wij zoeken:
Een ervaren Office Manager die gewend is om in een dynamische omgeving te werken waarbij ad-hoc zaken aan de orde van de dag zijn. Je bent communicatief vaardig, kunt goed zelfstandig werken, bent accuraat, kan prioriteiten stellen en vanzelfsprekend weet je op de juiste manier om te gaan met vertrouwelijke informatie.

Wat ga je doen:
Als Office Manager zorg je voor de ondersteuning aan het MT (oprichter en operationeel directeur). Je bent een onderdeel van het Coebergh team en hierdoor kan het zo zijn dat er ook vragen vanuit de rest van het team komen.

– De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden die hierbij horen zijn:
– Het doen van bestellingen
– Het zorgen voor een fijne ontvangst van de gasten
– Het doen van licht administratief werk
– Het organiseren van de lunch voor het team
– Het zorgen voor een schoon en opgeruimd pand
– Het boeken van reizen en accommodaties en andere ondersteunende activiteiten voor het management

Wat wij van jou verwachten:
Je bent een prettige, vrolijke collega, gericht op samenwerking. Je beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke ondersteunende functie. Het is belangrijk dat je stressbestendig bent en je je altijd probleemoplossend en dienstverlenend opstelt. Bovendien ben je gewend om pro-actief te werken. Je kunt goed plannen en organiseren en bent goed in het behouden van overzicht en voortgangsbewaking. Je bent initiatiefrijk en hebt een klantgerichte en flexibele houding

Wat wij bieden:
– arbeidsovereenkomst voor de periode van minimaal één jaar en met de intentie tot verlenging;
– het salaris is mede afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt
– 27 vakantiedagen, bij een fulltime dienstverband
– het gaat om een functie voor minimaal 3 dagen in de week; werktijden en hoeveelheid dagen ter bespreking

Heb je interesse? Stuur je motivatie en cv naar gervaise@coebergh.nl


MEDEWERKER PR & COMMUNICATIE 
Minimaal 4 dagen per week

Wij zijn naarstig op zoek naar een topper, in dit geval een PR-professional die van aanpakken weet en zowel op B2B als B2C inzetbaar is. Je hebt serieuze ambities, kwaliteiten en potentie. Je bent helemaal van nu – met oog voor traditie en/of juist helemaal ‘over the top’ vernieuwend. We love a strong personality. Je bent ‘to the point’, praktisch, lekker smart en kijkt verder dan de waan van de dag. Je kan tegen opdrachtgevers met grote ambities (en alles wat daarbij hoort) – die heb je immers zelf ook. En je bent goed in klantcontact, dat vind je alleen maar leuk. Ook snel schakelen met journalisten is voor jou geen probleem. Je pakt iedere uitdaging – binnen het redelijke uiteraard – met beide handen aan. Je bent planmatig en creatief. Daarnaast kun je inhoud en strategie ‘no nonsense’ vertalen naar uitvoering. Zo schrijf je rake persberichten, omdat je weet wat werkt en wat niet. En zo stel je zonder problemen een goede gastenlijst samen, omdat je aanvoelt welke personen bij dat event aanwezig zouden moeten zijn. Ook vind je het leuk om bij eventproducties te ondersteunen.  Samen met ons Social Media team buig je je over de digital kant van jouw portfolio. Kortom wij zijn op zoek naar een slimme optimist, die leergierig is en zin heeft om er vol voor te gaan.

Good social skills & klantervaring zijn een must. We zoeken iemand met een HBO of WO werk- en denkniveau. Als ervaringsdeskundige heb je minimaal een jaar de hectiek en het plezier van het PR-werk ervaren. 

Wat wij bieden:
– het gaat om een functie voor minimaal 4 dagen in de week
– het salaris is mede afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt
– 27 vakantiedagen, bij een fulltime dienstverband

Heb je interesse? Stuur je motivatie en cv naar gervaise@coebergh.nl


STAGE: SOCIAL MEDIA & CONTENT 

Voor onze te gekke agency Coebergh PR & Communicatie zoeken wij een social media stagiair(e)(m/v/x/) die ons social media team wil komen versterken. We hebben een mooi Social Media portfolio, wat dacht je van klanten als KFC, PAN Amsterdam en Vandyck?

Ben of ken je iemand die 24/7 aan z’n telefoon gelijmd zit of non-stop op Insta, FB, TikTok of LinkedIn post? Kent de wereld van social media en influencers geen geheimen voor jou, ben jij lekker creatief en handig met programma’s als Photoshop en After Effects? Coebergh is een communicatie- & pr-bureau in het centrum van Amsterdam.

Al meer dan 20 jaar zet een bevlogen team van communicatie experts zich in voor diverse merken, zoals, Veuve Clicquot, Rituals Cosmetics, FrieslandCampina, IKEA, KFC, Edwin Oudshoorn, Koninklijke Auping bv, PAN Amsterdam en Bloomon. Het bureau is groot genoeg om voldoende kennis en slagkracht te bieden, klein genoeg om het persoonlijk te houden.

Onze wishlist:
– Een super social minded persoon, je leeft op social media. Je houdt ervan, je haat het soms, maar je weet alles en mist niets
– HBO/WO opleiding, met brede interesse
– Als iets trending is, weet jij dat als eerste en kun je het direct toepassen
– Je schrijft perfect Nederlands en weet hoe je mensen aanspreekt via social media en websites
– Ook Engels beheers je in voldoende mate, verbaal en in schrift
– Je bent ambitieus en hebt de drang om met een jong team tot ongekende hoogte te groeien
– Je bent creatief, stressbestendig en schakelt razendsnel
– Je kan omgaan met Photoshop en montage software als Final Cut Pro, of pikt dit snel op en wilt graag je creatieve ei kwijt

Wat we bieden:
– Een fijne werkplek in centrum Amsterdam, aan de Leidsegracht
– Een dynamisch portfolio met veel creatieve uitdagingen
– Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en zelfstandig een project te dragen
– Leuke, getalenteerde en betrokken collega’s
– Een vergoeding van 375 euro op maandelijkse basis

Wanneer?
4 of 5 dagen per week vanaf heden.

Interesse? Stuur je motivatie en cv naar sammy@coebergh.nl


STAGE: PR- & COMMUNICATIE
Periode van 4 maanden of langer

Wij zoeken stagiairs die vanaf heden een leerzame stage met PR-werkzaamheden willen. Het gaat om een meewerkstage van 4 of 5 dagen in de week voor een periode van 4 maanden of langer.

Coebergh is een communicatie- & pr-bureau in het centrum van Amsterdam. Al meer dan 20 jaar zet een bevlogen team van communicatie experts zich in voor diverse merken, zoals, Veuve Clicquot, Rituals Cosmetics, FrieslandCampina, IKEA, KFC, Edwin Oudshoorn, Koninklijke Auping bv, PAN Amsterdam en Bloomon. Onze showroom speelt daarin een actieve rol waar we de producten van onze merken laten zien en beschikbaar stellen voor uitleen – o.a. voor editorial shoots en rode loper-momenten. Het bureau is groot genoeg om voldoende kennis en slagkracht te bieden, klein genoeg om het persoonlijk te houden.

Werkzaamheden zijn onder andere:
– Contact leggen en onderhouden met pers
– Teksten schrijven (o.a. persberichten)
– Publicaties verwerken en rapporteren
– Strategisch en creatief meedenken bij het maken van PR-plannen
– Helpen bij de organisatie/het bijwonen van events

Onze wishlist:
– Initiatiefrijk persoon, met groot verantwoordelijkheidsgevoel
– Ambitieuze, positief ingestelde teamspeler
– HBO/WO opleiding, met brede interesse
– Spontaan, representatief en communicatief
– Affiniteit met media en PR
– Spreekt en schrijft foutloos Nederlands, en in meer dan voldoende mate Engels

Geïnteresseerd? Mail je cv en motivatie naar simone@coebergh.nl