Verbindende diners.

Samen met andere smaakmakers uit de creatieve industrie organiseert onze oprichtster Gervaise Coebergh regelmatig diners in de showroom. Bij voorbeeld met Anne van der Zwaag (o.a. curator en initiatiefnemer van Object Rotterdam en Big Art), Justus Bruns (o.a. kunstenaar, ontwerper en strateeg bij VOUW), Annelies Damen (fotograaf en bestuurder Damen Shipyards), Bercan Günel, Executive Searcher en Leadership Consultant bij NGL International) en Annemarie van Gerrevink (madame PUP van PUP Amsterdam). Dat levert, naast lekker eten, altijd een avond vol verrassende ontmoetingen en mooie kruisbestuivingen op.

Een unieke stijl


''Het fijne van Coebergh is dat het met veel wijsheid, een gezonde dosis onderbuikgevoel (gut feeling) en zorg opereert. In essentie is het een persoonlijk bureau met een groot hart voor kunst, mensen en cultuur.''

Justus Bruns Artist & Designer VOUW

“Gervaise is een vakvrouw met een top team, waarmee ik met veel plezier al menigmaal heb samengewerkt. Ik vind Coebergh een zeer betrouwbaar bureau, de ervaring druipt er vanaf.”

Annemarie van Gerrevink Owner & Founder Lil' Cities