Crisis Communicatie

24/7 paraat in tijden van crisis.

Een crisis of issue - te voorzien of geheel onverwacht - heeft veel impact. Op de interne organisatie, op de relatie met de andere stakeholders. En meestal ook op de reputatie. Wij helpen organisaties en personen met een zorgvuldige voorbereiding en staan 24/7 klaar op het moment dat een crisis of issue zich voordoet. Als woordvoerder, als sparring partner en als strateeg.

Ons crisisteam bestaat uit doorgewinterde communicatiespecialisten die al vele jaren klanten in de private- en publieke sector bijstaan. Binnen ons kantoor is bovendien juridische expertise aanwezig, wat regelmatig van pas komt in uitdagende trajecten. Een organisatie die in een crisissituatie daadkrachtig communiceert en opereert, kan veel schade voorkomen.

Wist je dat we nu ook online communicatie consults over crisiscommunicatie, social media en PR geven? Bekijk deze pagina voor meer informatie. 

.

‘Ik werk graag en nauw samen met Buutvrij, Zuiver Media en Coebergh PR. De beslissingen rondom de campagnes nemen we zelf, maar ik spar natuurlijk graag met hen als we dit soort besluiten nemen.’ – Ine Stultjens, Manager Marketing & Communication bij Koninklijke Auping op Marketing Tribune over marketing tijdens de coronacrisis.