Social Media

Social geldt niet niet langer als ‘leuk extraatje’, maar vormt een integraal onderdeel van onze werk- en denkwijze. Zo kunnen we onze klanten optimaal - 360 graden - bedienen binnen ieder communicatievraagstuk. Social is cruciaal als branding- en marketingtool, is een doorslaggevende schakel in een veranderende customer journey en is essentieel om verschillende doelgroepen te bereiken. Vraag gerust naar alle mogelijkheden, de wereld van social media verandert immers dagelijks: wat gisteren een hype was, is vandaag alweer oud nieuws. Ons social team zit hier bovenop, kan goed waan van waarde onderscheiden en helpt je graag verder op weg.

Coebergh biedt een viertal social pakketten aan, los van elkaar of gecombineerd in te zetten.

  • Strategie: advies over hoe en waar social content in te zetten om optimaal effect te sorteren (o.a. Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest).
  • Executie: full service, wij beheren via een professioneel dashboard al je social media kanalen, creëren en plannen posts, doen community management en audience outreach, zodat je social aanwezigheid groeit en relevanter wordt.
  • Productie: wij produceren creatieve, effectieve social content (video, fotografie, gifs) die aansluiten bij je merkwaarden en voor social buzz en following zorgen.
  • Paid: wij ontwikkelen een effectieve social advertising strategie, creëren de juiste ads en zetten die met een afgebakend boost budget in op de relevante kanalen.

Diensten